Beeldhouwles

Workshops

wassen beelden 1 rs

Het enthousiasme van beginnende beeldhouwers bij mijn cursussen in mijn atelier motiveert en inspireert mij. De cursisten helpen elkaar bij het vormgeven en houden mij scherp. Het samen scheppen in een prettige werksfeer is heerlijk om te doen.

Iedere twee weken geef ik beeldhouwles, de ene week op donderdag, de volgende op vrijdag en dan op zaterdag, zo wissel ik de dagen en kan er gekozen worden. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Je bent vrij in het aantal keren dat je wilt komen, je spreekt wel af hoe vaak en wanneer je komt.

Ieder werkt aan een stenen beeld. Afhankelijk van de ervaring varieert dit van een zachte kalksteen tot een hardsteen of marmer.

Sommige cursisten starten met een kleimodel dat ze naarmate het beeld vordert langzaamaan loslaten, anderen werken meteen vanuit de steen.
Voor een ieder is het maken van een beeld een persoonlijke zoektocht, waarin ik je kan begeleiden.

Kosten € 30 euro per keer of 10 keer achter elkaar voor € 250,=, inclusief lunch.
Interesse? Vragen? Laat het me weten: info@cmsculpture.nl

In de zomer organiseer ik zomerweken. Vraag naar de data via info@cmsculpture.nl

Interesse om te beeldhouwen met vrienden of bekenden?

In mijn atelier is genoeg ruimte om samen deze leuke activiteit te ondernemen en te ervaren. Je kunt met verschillende materialen werken, zoals bijvoorbeeld steen of was. Je maakt kennis met bijvoorbeeld vormgeving of steenhakken.

Een workshop steen hakken vraagt minimaal 2 dagen. Het ontdekken van steen, het driedimensionaal kijken en vormen komen aan bod. Na 2 dagen ga je met een beeld van zachte steen naar huis.

Een workshop wassen beeld maken kan in 1 dag of 2 dagen. Kennismaken met was en het driedimensionaal vormgeven komen aan bod.

Een week beeldhouwen in het voorjaar behoort ook tot de mogelijkheden.

Vorm je eigen groep van bv 3 tot 6 personen en neem contact met me op over de mogelijkheden.

Interesse? Vragen? Laat het me weten info@cmsculpture.nl

workshop 5
workshop 6
workshop 2